UUDISKOHTEET

ANIAN PARITALOT, PIRKKALA

Ennakkomarkkinoinnissa loistavalle paikalle ja omalle tontille Pirkkalassa suunniteltu paritalo. Suuri n.1900m2 aurinkoinen etelärinnetontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Asuinalue on rauhallinen Rimpikujan päässä, mutta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mahtava paikka perheelliselle, kun Kirkonkylän koulukin on aivan vieressä ja Pirkkalan keskustan palvelut muutaman kilometrin päässä.

Suunnittelussa on ajateltu erityisesti perheellisiä. Isot maakuhuoneet ja paljon kaapistotilaa.Talon päässä autokatos kahdelle autolle sekä talon pohjoispuolella lämmin varasto kumpaakin asuntoa kohden. Iso etelänpuoleinen piha tarjoaa hienot puitteet lapsille. Sisustusvalinnat tehdään ammattilaisen avustuksella, jolloin saat kodista varmasti mieleisen. Kun toimit nopeasti, pääset itse vaikuttamaan valintoihin.

Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla sekä takkavaraus.

OMA TONTTI ja energiatehokas rakennustekniikka mahdollistavat edulliset asumiskustannukset. Ei hoitovastiketta ja kustannukset kulutuksen mukaan.

Kaikki rakennetaan turvallisesti yhdellä sopimuksella.

Ota pian yhteyttä!

Myynti ja esittelyt:
Sauli Mäkitalo
puh. 040 8226551
sauli.makitalo@laatutoimitus.fi

Ilkka Mäkitalo
puh. 0400 622712
ilkka.makitalo@laatutoimitus.fi

Rakennustapaselostus

AS OY YLÖJÄRVEN LAATUMANSIKKA

Ylöjärven Asuntilan perheystävälliselle paikalle rakentuu kaksi korkeatasoista rivitaloa omilla autopaikoilla. Asunnoissa on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Tarkemmat myyntikuvat ovat valmisteilla. Ota yhteyttä mahdollisimman pian, niin pääset muokkaamaan itsellesi oman näköisen kodin!

Myyntikuvat

Rakennustapaselostus